loading

Pooltak

Bakgrund

Kullapool AB erbjuder pooltak från Aluna i Polen (samtliga modeller) med en av marknadens längsta erfarenheter av att producera pooltak av högsta kvalitet. Vi erbjuder pooltak med ett mycket attraktivt förhållande mellan kvalitet och pris. Våra pooltak erbjuds med valfri RAL-färg och vi erbjuder tak för de allra flesta önskemålen. Från det lägsta taket till det höga taket. Vacker design är ledordet för våra pooltak eftersom taket skall ligga i trädgården under decennier framöver.

Våra fördelar

  1. Vi är en liten leverantör med personlig service.
  2. Samtidigt har vi den långsiktiga ekonomiska stabiliteten i och med att vi som arbetar med Kullapool jobbar på uppdragsbasis.
  3. Våra pooltak levereras på specialpall som standard – värdet på specialpallen är mellan 3 000 kronor och 6 000 kronor beroende på storlek vilket ni bör ta med i beräkningen när ni köper av oss. Det innebär minimala risker för fraktskador, vilket är extremt viktigt när det handlar om pooltaksleveranser.
  4. Vi har bra priser och vi erbjuder leverans till tomtgräns. Kunden tillhandahåller kranbil för avlastning. Det är omöjligt att lasta av pooltaken manuellt på specialpall eftersom vikten är från 600 kg och uppåt inklusive specialpallens vikt.
  5. Vi kan sänka taken som en extra service åt er, normalt sett med upp till 10 cm på de vanliga modellerna. Detta gäller inte de allra lägsta modellerna.
  6. Vi tillhandahåller alltid produktionsritning till slutkunden som kunden måste godkänna innan beställning.
  7. Konstruktionsgaranti är 10 år medan lackeringen har 3 års garanti.

 

Vi kan leverera alla modeller från Alunas sortiment, varmt välkommen att höra av er till oss för en offert!

 

 

Storsäljare

Pooltak Nobel (benämnt Prestige hos Aluna) är ett tak av högsta kvalitet med marknadens kanske lägsta höjd innebär att du får ett optimalt estetiskt utseende i trädgården och din pool ser definitivt ut som en toppkvalitetspool med ett sådant pooltak. Finns i storlek upp till 12,34 x 4,25 meter.

Höjdexempel( lägsta sektionen är alltid 20-21 cm):

6,5 x 3,50 meter:Högsta sektionen: 38 cm

7,46 x 4,0 meter: Högsta sektionen: 39 cm

8,62 x 4,25 meter: Högsta sektionen: 47 cm

 

Prisexempel 6,54 x 3,25 meter: Kontakta oss för ett uppdaterat pris på taket med färdigmonterade sektioner inklusive specialpall och frakt.

Prisexempel 7,46 x 3,75 meter: Kontakta oss för ett uppdaterat pris på taket med färdigmonterade sektioner inklusive specialpall och frakt.

Prisexempel: 8,62 x 4,25 meter:Kontakta oss för ett uppdaterat pris på taket  med färdigmonterade sektioner inklusive specialpall och frakt.

 

 

Pooltak Linné (benämnt Wariant Light hos Aluna) med möjlighet till enrälssystem(upp till poolstorlek 10 x 3,7 meter) och lägsta möjliga höjd som tillåter simning under pooltaket. Enrälssystem innebär en stor fördel både gällande barnsäkerhet, komfort och estetik. Finns i alla storlekar.

Höjd för 6,46 meters tak: lägsta sektion: 58 cm, högsta sektion: 76 cm

Höjd för 7,46 meters tak: lägsta sektion: 58 cm, högsta sektion: 76 cm

Höjd för 8,62 meters tak: lägsta sektion: 56 cm, högsta sektion: 96 cm

Prisexempel Linné enrälssystem – rek. cirkapriser har vi inte längre pga ständiga prisändringar beroende på omvärldssituationen. Vi erbjuder dock alltid attraktiva priser på pooltaken, några storsäljare presenteras nedan.

6,54 x 3.50 m: kontakta oss för ett uppdaterat pris på taket  ink. moms med färdiga sektioner, inklusive specialpall och frakt.

7,46 x 3,75 m: kontakta oss för ett uppdaterat pris på taket  med färdiga sektioner, inklusive specialpall och frakt.

8,62 x 4,25 m (OBS: med tvårälssystem): kontakta oss för ett uppdaterat pris på taket med färdiga sektioner, inklusive specialpall och frakt.

 

Vi erbjuder räntefri delbetalning från Resurs Bank upp till 24 månader, max kredit är 100 000 kronor. Kontakta oss för detaljer om deras erbjudande.