loading

Om oss

Kullapool AB håller till utanför Viken i Höganäs kommun. På samma plats som Buskeröd Bygg har sina anläggningar har vi en visningsanläggning för vår poolverksamhet. Vi kan erbjuda varierande pooler och service för de flesta önskemål. Till exempel erbjuder vi glasfiberpooler och betongpooler samt termopooler. Varmt välkomna att besöka oss eller kontakta oss direkt på 0736 61 92 72!

Mission & Vision

POOL MED SERVICE OCH LÅNGSIKTIGA KUNDRELATIONER - VÅR VISION
Att sälja pool är inte samma sak som att sälja mjölk så till vida att kunden vill kunna dra nytta av sin produkt under flera decennier framöver. Samtidigt måste poolen harmoniera med den övriga trädgården och därför är bra design och estetik av yttersta vikt. Kontakta oss för en vidare diskussion.

Vårt Team

Marcus Gullberg
Säljare

Med 11 års erfarenhet av poolbranschen och som grundare av Gullberg&Jansson har jag mycket erfarenhet och min vision är att erbjuda den bästa möjliga produkten till kunden men framför allt att erbjuda den absolut bästa helhetslösningen.

Lars Inge Andersson
Byggansvarig

Lars Inge har mycket lång erfarenhet av alla former av byggnation och anläggningsarbeten i form av VD för Buskeröd Bygg AB.